Tämä pannukakku on tavallista pannaria tuhdimpi ja täyteläisempi, joten nimesin sen herkkupannukakuksi. Sain reseptin ystävältäni, joka puolestaan oli saanut sen lastensa hoitajalta. Ystäväni oli kerran töistä tullessaan maistanut lapsille tehtyä pannukakkua ja päätti heti onkia reseptin itselleen. Lopputulos oli nimittäin ollut se, ettei miehelle jäänyt mitään! Alunperin ohje on kuulemma peräisin Kotikokki-sivustolta (sitä en tiedä mistä se sinne on päätynyt).

Koska tähän pannukakkuun tulee sekä rasvaa että sokeria, se maistuu ihan sellaisenaankin. Nyt tarjosimme sen kanssa vielä hilloa ja kermavaahtoa, ja yhdistelmä todella vei kielen mennessään... Tämä pannari on parasta vielä lämpimänä.

8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1 ½ dl sokeria
100 g margariinia

1. Vatkaa kananmunat ja maito keskenään vispilällä.
2. Lisää kuivat aineet joukkoon.
3. Sekoita lopuksi mukaan sulatettu margariini. Paista pellillä, 200 astetta n. 30 min.